Maqina Computersystems :: Designed for Performance  
 
 
Registreer | Login
 
   
 
Maqina computer systems:: High-End Workstations for Creative Professionals
 
Creative Systems
  CAD & Engineering
3D & Rendering
HPC & GPU-rendering
Real-time 3D & VR
Video & Post-production
 
  Creative Applications  
  Creatieve software
 
  Maqina  
  Over Maqina
Merken overzicht
Contactgegevens
 
  My Maqina  
  Login
 
     
     
Zoek op Offertenummer
-   Bekijk 
 
 
Maqina Computersystems
Rompertsebaan 68a
5231 GT 's-Hertogenbosch
Nederland
T +31 (0)73 - 624 21 10
F +31 (0)73 - 624 21 11
     
 
Merken overzicht
 
 
Uitsluitend de allerbeste componenten van toonaangevende merken worden toegepast in een Maqina werkstation.
 
3Dconnexion
 
 
 
Meer dan 200,000 ontwerpers wereldwijd maakten reeds kennis met de voordelen van de 3Dconnexion motion controllers. Met een motion controller wordt het werken met uw 3D model net zo intuÔtief als in de werkelijkheid. Spaar tijd, verhoog uw comfort en verminder de kans op R.S.I. met een motion controller van 3Dconnexion.
 
 
3Dconnexion
 
http://www.3dconnexion.com
 
Adobe
 
 
 
Adobe wijzigt op revolutionaire wijze de manier waarop de wereld met ideeŽn en informatie omgaat. Of het nu gaat om rijke beelden in druk, op video & film of om dynamische digitale inhoud, de impact van de bekroonde software en technologieŽn van Adobe is al 25 jaar duidelijk merkbaar voor iedereen die informatie creŽert, bekijkt en er interactief mee werkt.

Maqina levert als Digital Video VAR de softwareoplossingen van Adobe om haar klanten te helpen creatieve ideeŽn vorm te geven en te communiceren met schitterende digitale beelden.
 
 
Adobe
 
http://www.adobe.nl
 
AMD
 
 
 
OngeŽvenaarde prestaties en leading-edge technologie, dat zijn de kenmerken van de AMD Athlon 64 processor. De hoogste snelheid in 32-bit applicaties ťn volledig geschikt voor nieuwe 64-bits software. Kies nu voor ongekende rekenkracht.

Met de AMD Opteron processoren kraakt u zelfs de taaiste noot. Deze processoren verkorten modelleer- en rendertijden en zijn schaalbaar van 1 tot wel 8 processoren. Dus als u totale vrijheid wilt om uw creativiteit tot uiting te laten komen, dan kiest u voor de prestaties en betrouwbaarheid van een AMD Opteron processor.

Maqina is lid van het AMD Reseller Channel program en levert werkstations en gamestations met AMD Opteron of AMD Athlon 64 processoren als krachtige motor.
 
 
AMD
 
http://www.amd.com
 
ASUS
 
 
 
ASUS staat bekend vanwege haar hoogwaardige kwaliteit en vernieuwende technologie. De topkwaliteit van ASUS producten is een direct gevolg van intensieve productontwikkeling. Naast de modernste technologie besteden de ontwerpers van ASUS ook veel aandacht aan alle kleine details die er aan bijdragen dat de gebruiker kan genieten van het perfecte product
 
 
ASUS
 
http://www.asus.nl
 
Blackmagic Design
 
 
 
Met uitgebreide ervaring in film en post-productie en passie voor perfectie stelden de oprichters van Blackmagic Design zich als doel daadwerkelijk betaalbare high-end editing oplossingen te ontwikkelen. De wereldbekende DeckLink capture-kaarten zijn een goed voorbeeld van deze visie: betaalbare kwaliteit en hoge betrouwbaarheid. Blackmagic is hierdoor razendsnel uitgegroeid tot een van de leidende fabrikanten van video technologie voor creatievelingen.
 
 
Blackmagic Design
 
http://www.blackmagic-design.com/
 
Creative Labs
 
 
 
Creative Labs is wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor personal computers en het internet. Creative dankt zijn reputatie aan de beroemde Sound Blaster en was de stuwende kracht achter de multimediarevolutie.

Nu geeft Creative de toon aan met digitaal entertainment voor de pc met producten als de bekroonde X-Fi geluidskaarten. De vernieuwende hardware, eigen technologie en applicaties bieden de consument de kans te genieten van hoogwaardig digitaal entertainment.
 
 
Creative Labs
 
http://www.creative.com
 
EIZO
 
 
 
Sinds het ontstaan van EIZO in 1967 heeft dit Japanse bedrijf zich ontwikkeld tot de specialist in high-end monitoren. Dit is te danken aan de strenge normen die EIZO hanteert bij zowel onderzoek, ontwikkeling en productie als distributie en service.

EIZO verplicht zich voor elk toepassingsgebied de beste monitor te produceren. Wie EIZO zegt, heeft het over kwaliteit zonder compromis en over producten die overtuigen door de hoogste betrouwbaarheid en ergonomie. De unieke 5 jaar on-site service van EIZO onderstreept deze kenmerken!

Onze status van Special Reseller is een duidelijke erkenning van de goede relatie tussen EIZO en Maqina.
 
 
EIZO
 
http://www.eizo.nl
 
ESET
 
 
 
ESET NOD32 scant uw werkstation sneller en betrouwbaarder op virussen en andere bedreigingen dan haar concurrenten en gebruikt hierbij een minimum aan systeembronnen. NOD32 gebruikt ThreatSense-technologie; een uitgebreid detectiesysteem dat gebaseerd is op heuristische scantechnieken. Hierdoor kunnen ook nieuwe bedreigingen worden opgespoord en verwijderd.

ESET NOD32 heeft meer Virus Bulletin 100% Awards dan ieder ander product op de markt door keer op keer alle virussen te detecteren zonder 'false positives' te melden. Virus Bulletin is een onafhankelijk testlab dat is gespecialiseerd in antivirus-testen.

Met anti-virus software van ESET is uw Maqina systeem continue beveiligd tegen virussen en andere ongewenste indringers van buitenaf.
 
 
ESET
 
http://www.eset.com
 
EVGA
 
 
 
EVGA is een toonaangevende Amerikaanse fabrikant van krachtige 3D videokaarten gebaseerd op NVIDIA technologie. EVGA levert consequent de best presterende en meest innovatieve producten af en onderscheidt zich van de concurrentie met ongeŽvenaarde ondersteuning en kwaliteit. Hiermee is EVGA de grootste partner van NVIDIA ter wereld.De "E" staat dus voor Excellent!
 
 
EVGA
 
http://www.evga.com
 
Intel
 
 
 
Al meer dan 35 jaar ontwikkelt Intel Corporation technologie die de computer en internet revolutie mogelijk heeft gemaakt en daarmee de wereld heeft veranderd. Opgericht in 1968 om semiconductor producten te maken, introduceerde Intel in 1971 Ďs-werelds eerste microprocessor. Vandaag de dag voorziet Intel de computer en communicatie industrie van processoren, moederborden, systemen en software die de ingrediŽnten vormen van computers, servers en communicatie producten. Intel streeft ernaar om de meest vooraanstaande leverancier voor de wereldwijde digitale economie te zijn.

Als lid van het Intel Channel Partner Program levert Maqina werkstations, notebooks en renderslaves gebaseerd op de nieuwste Intel processoren.
 
 
Intel
 
http://www.intel.nl
 
Kingston
 
 
 
Sinds de oprichting in 1987 staat Kingston bekend om haar hoge kwaliteit geheugen producten. Kingston herkent de belangrijke rol die geheugen speelt in de computerindustrie en heeft de noodzakelijke stappen gezet om een betrouwbaar geheugen product te garanderen.

Alle Kingston geheugen modules moeten correct werken om maximale prestaties te verzekeren. Om deze reden heeft Kingston een kwaliteitsproces ontwikkeld om te verzekeren dat Kingston geheugen superieure kwaliteit, prestaties en 100% compabiliteit levert op het computersysteem waarvoor de module is ontworpen.
 
 
Kingston
 
http://www.kingston.com
 
LogicKeyboard
 
 
 
Logickeyboard levert flexibele en effectieve toetsenbord oplossingen voor specifieke applicaties die uw productiviteit en gebruiksgemak verhogen. De Logickeyboard toetsenborden zorgen ervoor dat u beter en sneller uw creatieve werk kunt doen waardoor u tijd en geld bespaart.
 
 
LogicKeyboard
 
http://www.logickeyboard.com
 
Microsoft
 
 
 
Microsoft Corporation is de grootste en bekenste softwareproducent ter wereld. Het bedrijf is vooral bekend van de besturingssystemen MS-DOS en Microsoft Windows en de Microsoft Office applicatie software.

Microsoft Windows werd in 1985 geÔntroduceerd en domineert sinds de introductie van Windows 95 de personal computermarkt. De meest recente versie van dit besturingssysteem is Microsoft Windows XP Service Pack 2. Het bevat nieuwe beveiligingsfuncties waarmee u uw computer beter en gemakkelijker kunt beschermen tegen virussen, hackers en wormen.

Microsoft introduceerde Windows XP 64-bit Edition, het eerste 64-bit besturingssysteem van Microsoft voor personal computers, om tegemoet te komen aan de vraag van werkstationgebruikers die behoefte hebben aan een grote hoeveelheid geheugen en hoge floating point-prestaties voor bijvoorbeeld 3D-animatie, special effects en technische en wetenschappelijke toepassingen
 
 
Microsoft
 
http://www.microsoft.nl
 
PNY
 
 
 
PNY Technologies fabriceert high-performance grafische versnellers voor ontwerpers, engineers en grafische artiesten. De professionele Nvidia Quadro FX videokaarten van PNY leveren krachtige prestaties in uw 3D applicatie en brengen interactiviteit en precisie in Computer-Aided Design (CAD) en Digital Content Creation (DCC) naar ongekende hoogten.

Maqina is lid van het PNY European Reseller Program en rust haar grafische werkstations voor CAD, 3D en video toepassingen uit met de professionele PNY NVIDIA Quadro FX videokaarten.
 
 
PNY
 
http://www.pny-europe.com
 
Seasonic
 
 
 
Seasonic produceert al meer dan 30 jaar power supplies. De grote hoeveelheid opgedane kennis wordt aangevuld met uitgebreide R&D om constant voorop te lopen met nieuwe ontwikkelingen. Zo waren de voedingen van Seasonic de eerste voedingen die van NVIDIA het predikaat SLI-certified ontvingen.

Omdat uw werkstation voor een stabiele werking afhankelijk is van een betrouwbare stroomvoorziening, heeft Maqina de voeding met zorg geselecteerd. Daarom gebruikt Maqina de stille ťn betrouwbare voedingen van Seasonic.
 
 
Seasonic
 
http://www.seasonic.com
 
Wacom
 
 
 
Reeds meer dan twintig jaar levert Wacom innovatieve invoerapparaten die gebruikers helpen hun ideeŽn makkelijker en origineler over te brengen. De naam van het bedrijf is een samenstelling van het Japanse woord wa, wat staat voor harmonie, en com, wat staat voor computer. Door gebruikers in staat te stellen intuÔtief hun computer te bedienen, ontstaat er volgens de filosofie van Wacom harmonie tussen de gebruiker en de digitale wereld.
 
 
Wacom
 
http://www.wacom.nl
 
Western Digital
 
 
 
Western Digital helpt gebruikers digitale informatie te verzamelen en te gebruiken en levert al jaren harde schijven aan de grote PC fabrikanten. De Enterprise harde schijven van Western Digital zetten nog nooit vertoonde prestaties neer en evenaren of overstijgen de prestaties en betrouwbaarheid van SCSI harddisks.

Wat u ook creŽert op uw Maqina werkstation, op een Western Digital harddisk slaat u het snel en veilig op.
 
 
Western Digital
 
http://www.westerndigital.com